Guide: Alt du skal vide om din rejse til Dubai

Kender du det, hvor man bare har lyst til at tage på ferie og opleve en masse nye ting? Hvis du har det sådan lige nu, så bør du overveje at tage på en ferie til Dubai. Mange vil betegne Dubai som en perfekt feriedestination, fordi du både får mulighed for at opleve storby, strand og storslåede seværdigheder det samme sted.

Selvom Dubai ligger langt væk fra Danmark, når man ser det på et kort og måler det i kilometer, så kan du faktisk være fremme i løbet af blot seks timer. Der går fly direkte fra København, og du kan være heldig at finde gode priser på billetter til hele familien.

Det kan være dyrt at leve i Dubai, og du synes måske, at du allerede har brugt mange penge, når du har booket fly, hotel og transport, men ferien er langt fra slut endnu. Der skal mad på bordet på ferien, og rygsækken skal fyldes med gode oplevelser. Selvom du i forvejen har lagt et budget for ferien, kan du godt risikere, at ferien ender med at blive lidt dyrere end forventet. Hvis du derfor en dag står i Dubai, og pludselig har brug for at låne penge, kan du nemt låne penge i udlandet på Consumerloans.dk.

Det skal du opleve

  • Palm Jumeirah: Her kan du opleve verdens største kunstige ø, og den er formet som en palme. Her vælger mange at bosætte sig, og det er et meget eksklusivt område og dyrt område at bo i.
  • Burj Khalifa: Dette er verdens højeste bygning. Den er placeret lige uden for Dubai Mall, som er verdens største shopping center. I Burj Khalifa er der kontorer og lejligheder, og du kan købe dig adgang til at komme op i toppen af tårnet og se udsigten over hele Dubai. Om aftenen kan du opleve springvands- og lysshow ved Burj Khalifa.
  • Burj Al Arab: Dette er verdens eneste 7-stjernede hotel. Det er formet som et sejl, og det er placeret på én af de mange smukke strande i Dubai.
  • Dubai Mall: Verdens største shopping center med mere end 1200 butikker, et stort akvarium, biograf, skøjtebane, vandfald og meget andet
  • Ørkenen: Det kan være dejligt at komme væk fra Dubais store bygninger og mange mennesker. Det kan passende gøres med en tur i ørkenen, som vil være en stor oplevelse for alle