Hvordan reserverer billige flybilletter

I modsætning til hvad de fleste tro, rejsebureauer ikke altid kender bedst. De har tendens til at styre dig på ruten af store flyselskaber, som sker for at være den dyreste. De undlader at informere deres kunder om de andre metoder af rejser, der er tilgængelige for dem, der giver mening, fordi de ikke vil gøre en Kommission, hvis kunderne går med en metode, som de ikke er tilknyttet.

Med det sagt, Hvorfor bruge et rejsebureau? Være din egen rejse agent. Følgende oplysninger vil fortælle dig, hvordan dit eget rejsebureau og book de billigste fly muligt.

Globale rejse International giver alle de nødvendige ressourcer for nogen at være en uafhængig rejsebureau. Som en uafhængig rejsebureau, kan du drage fordel af de mange muligheder du nødt til at deltage i uddannelsesmæssige og spændende workshops, seminarer, arrangementer og konferencer. Du vil lære de mest grundlæggende regler for at få de billigste fly muligt. En af reglerne er at fly forlader fredage, søndage og mandage er altid mere dyrt. Prøv at lade og vende tilbage i midten af ugen.

Du vil lære den laveste mulige pris ikke kan falde ind under økonomi eller APEX billetpris sats. APEX (advance Køb udflugt), er meget lavere end normale billetpriser og er gyldig i specifikke sektorer på økonomiklasse. Det skal også være købt mindst syv dage før tidspunktet for afgang.

Du kan drage fordel af tilbud, der henvender sig direkte til at rejsebureauerne. Rejsebureauer er indviet til et væld af rabatter på grund af deres status.

Du vil lære de bedste tilbud for flyvninger til store flyselskaber er placeret og undertiden kun gyldig på selskabets hjemmeside. Som et rejsebureau, vil du blive sendt meddelelser om tilbud via e-mail, som på de fleste gange før de er featured på selve webstedet.

Du vil lære, hvor og hvordan reserverer charterfly. De, for det meste, tilbyde billetpriser, der er meget lavere end store flyselskaber. Grunden til dette er fordi charterselskaber lease en flyvemaskine til en bestemt rute og tildelte tid. Den allerede lave pris for billetter begynder at falde i takt med afgang dagen tilgange. Men hvis ikke nok pladser sælges, flyvningen vil blive aflyst uden varsel, og andre luftfartsselskaber, der ikke er nogen forpligtelse til at rumme dig hvis sådan en hændelse sker.

Forbehandlingsfirmaer er prisen klubben af flyselskab rejser – store børsmæglervirksomheder, som købe blokke af billetter fra flyselskaber til engrospriser og så videregive besparelser på individuelle flyers. Luftfartsselskaber sælge til consolidators til nedsatte priser, fordi de frygter, at billetterne ellers ville gå usolgte. Forbehandlingsfirmaer købe pladser for det meste på etablerede luftfartsselskaber for flyvninger, der er på vej til oversøiske destinationer. Rejsebureauer booking fly med forbehandlingsfirmaer kan spare hvor som helst fra 20 til 50 procent rabat på prisen for en almindelig billet.

Ud over booking Billige flyrejser, kan en Global rejsebureau tjene penge på fire måder.

1. du tjene provision på den rejse du bestille for dig selv, din familie, venner og forretningsforbindelser.

2. du får udbetalt en hurtig cash bonus, når du henviser en ny agent til Global Travel International

3. du også tjene penge på alle dine omhandlede nye agenters commissionable rejse salg, og

4. du tjene endnu flere penge når din nævnt agenter fornyer deres medlemskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.