Sådan køber du dogecoin

Du skal have en konto for at købe dogecoin. Når du har gennemført dette, skal du bekræfte din identitet ved at angive dit navn, dato og adresse. Nogle børser kan bede om et telefonnummer for at udføre tofaktorautentificering, også kendt som 2FA. Du skal muligvis også uploade et billede fra dit kørekort. Du bør ikke efterlade din dogecoin på disse børser, da den kan være ustabil.

Lær om kryptografi, og hvordan det fungerer, hvis du er ny. Doge bruger scrypt til at verificere transaktioner. Dette er mindre energikrævende end SHA256-algoritmen, der bruges af Bitcoin. Du bør tilmelde dig et gratis kryptokursus for at lære, hvordan det fungerer. Det er utroligt, hvor meget du kan lære ved at tage dette kursus. Dogecoin kan købes på BitPay-accepterende websteder for at hjælpe dig med at komme hurtigt i gang.

Mens både Bitcoin og Dogecoin kan være fremragende investeringer, har de hver deres unikke egenskaber. Bitcoin er den mest fundamentalt sunde valuta, mens Dogecoin kan være volatil og kun har et begrænset udbud. Dogecoin giver mere potentiale for kortsigtede investeringer, fordi det kan stige i løbet af få minutter. Det betyder, at det er bedst at købe, når priserne er lave og derefter sælge, når de stiger.

Du kan også analysere Dogecoin-prisdiagrammet for at få en idé om den aktuelle pris. Du kan bruge dette diagram til at få en idé om, hvor kryptovalutaen er på vej hen. Du bør åbne en gratis konto, hvis du er ny inden for kryptohandel og få så mange oplysninger som muligt om dogecoin. De tekniske indikatorer giver dig mulighed for at træffe en informeret beslutning om prisen på Dogecoin.

Bittrex kan bruges til at købe dogecoin, når du har lært, hvor meget det handler i øjeblikket. Bittrex parrer automatisk dine oplysninger med spørg- og budpriserne. For at købe Dogecoin kan du også indtaste det beløb af Bitcoin, du gerne vil bruge. Når du har gennemført dette trin, er din ordre gennemført på mindre end et minut. Sørg for at have din tegnebogsadgangskode, ID og kort ved hånden. Sidst men ikke mindst skal du sikre dig, at du bekræfter din ordrebekræftelse.

Dogecoins værdi er steget med op til 15% i de sidste seks måneder. Dogecoin ville kun koste dig seks cent at købe for 6 måneder siden. Dette er en brøkdel af den pris, du betaler i dag. På få måneder er det en femtendobling. Dogecoin er en investeringsmulighed, der kan hjælpe dig med at tjene flere penge.