Bedste lydbøger (Opdateret 2020)

OK, i dag taler vi om spiselige cookies: Almond Macaroons fra kogebogen 500 Under 500, Fra 100 Calorie Snacks til 500 Calorie Entrees af Lynette Rohrer Shirk – som jeg fik fra South Brunswick Library’s e-bog samling GRATIS på Kindle Fire. Lynette Shirk’s opskrifter er ikke meget præcise, og jeg tror, en novice kok ville have svært ved at fortolke den kortere retninger. Smart højttalere er praktiske og sjove enheder, men din telefon er din ultimative referenceenhed. MP3-lydbøger kan også downloades til en Mac og overføres til en Apple-enhed. Til sammenligning kan selv en lille MP3-afspiller holde et par hundrede sange. MP3-afspillere giver også brugerne mulighed for kun at købe de sange, gratis lydbøger de kan lide.

Med evnen til at gemme tusindvis af bøger og vælge mellem millioner af titler, kindle er en bibliofil bedste ven. Jeg har en times kørsel hver vej til og fra arbejde og for at undgå den inane samtale og de tusindvis af reklamer i radioen, er jeg blevet en stor fan af lydbøger. Få adgang til tusindvis af interessante bøger i forskellige kategorier, herunder træningsmanualer i lydformat. Og tag nogle elektroniske bøger fra vores bibliotek på din mobilenhed (herunder din smartphone) eller computer, og tag din madlavning ind i e-bogens alder. Med hensyn til computer cookies, kan jeg forsøge at arbejde op en computer klasse om internet sikkerhed at tilbyde på biblioteket – tjek vores Event Kalender i de kommende måneder for denne og andre computer klasser jeg vil være undervisning – herunder ved hjælp af internettet, Gmail, Facebook og LinkedIn. Klik på ‘Log på’, og vælg ‘Libraries of Middlesex Automation Consortium’ som dit bibliotek, og skriv derefter dit biblioteks stregkodenummer og pin.

Hvis du spekulerede på, om tingene vil blive billigere over Black Friday så kan vi ikke sige med sikkerhed, hvad der vil ske i november, men det er meget sandsynligt, at disse Amazon Prime Day Audible tilbud er bedre end noget, vi vil se senere på året. Det er nemt at få hjælp i eLibraryNJ ved at klikke på linket “Hjælp” øverst til højre. Hvis du vil vide mere om at downloade eBøger og lydbøger til din mobilenhed, skal du kontakte os for at få hjælp. Uanset hvilken computer, eReader eller mobilenhed du har, kan du downloade gratis eBøger og lydbøger i dag fra South Brunswick Public Library hjemmeside. Begynd at søge efter e-bøger og lydbøger.

Også, jeg kan ikke lide mine lydbøger læse som “forestillinger.” Bare en præference. Der er heller ikke meget personlighed udstillet i denne samling; Jeg kan godt lide en kogebog med et personligt synspunkt. Så her til morgen før arbejde – jeg ved, jeg har en masse energi! – Jeg piskede op denne nemme opskrift ved hjælp af en Kindle. Hvad jeg fandt ved hjælp af en Kindle vs jeg kender, der har kandiseret appelsinskal og jorden mandel måltid på hånden? På et stort skærebræt blandes de sammendet mandler og appelsinskallen og hakkes fint. I en stor skål piskeris æggehviderne med sukker, indtil skummende. Tilsæt denne blanding og alle de resterende ingredienser til æggehviderne i skålen og bland godt. De macaroons selv er nemme at kaste sammen, hvis du har alle ingredienserne. Og nu, hvor der er downloades optagelser af bøger, dette bliver vigtigere end nogensinde.

Nu skrumpe det igen. Hvis du endnu ikke har investeret i en e-læser, nu kunne være det perfekte tidspunkt som Amazon har bankede £ 15 off the Kindle på mega-site, så du nu kan snap op enheden for kun £ 54,99. Du kan læse lånt Kindle bøger på enhver generation Kindle enhed eller alle gratis Kindle apps, samt i din webbrowser med Kindle Cloud Reader. Ikke alene mener jeg forfatteren og genstand for en bog, men jeg er også opmærksom på læseren (eller læsere) af historien og inddragelse af special effects. Læs højt, af forfattere, skuespillere, komikere og journalister, der oplevede hvert essay emne på første hånd, de bliver så meget mere presserende og påvirker.