Fordelene ved trægulve

Du ville blive hårdt pressede til at finde en boligejer, der ikke ønsker trægulve. Væg til væg-tæpper er ude, og trægulve er i. Men er de prisen værd? Lad os se det i øjnene: på $8-$10 per kvadratfod (installeret), trægulve er dyrere end tæpper eller de mere og mere almindelige laminater, der tilbyder en lignende udseende.

Hvis du er på hegnet og kan ikke beslutte, om du vil installere hardwood gulve (eller måske skrælle din gamle tæpper og refinish træ nedenunder), kan denne liste kunne hjælpe. Vi vil tage et kig på nogle af fordelene ved af løvtræ:

1. levetid

Takket være holdbare finish, der er nemme at reparere, kan massivt træ gulve vare i hundrede år eller mere. Der er meget få gulvmaterialer, der har eksisteret så længe træ. Gennem århundreder, har det vist sig at være en dejlig og slidstærkt gulv valg. Andre nyere materialer har endnu at bevise sig selv.

2. hygge og varme

Ikke kun er hårdttræ mere behagelig at gå på end laminat (som altid føler kulde og lidt “plast” under fode), men det er naturligvis varme. Træ er en fremragende isolator, takket være dens tusindvis af bittesmå luft kamre pr. kubik tommer, der holder på varmen.

3. allergivenlige

Fik allergi? I modsætning til tæpper (Læs: avl begrundelse for skimmel, mug og husstøvmider, kan alle være hård på nogen med allergi), trægulve ikke giver pollen, dyrehår, mold, osv. nogen sted at skjule og trives. Selv når du damp rene tæpper, er det umuligt at få dem helt rene. I virkeligheden, gør at få dem våde bare tingene værre. Hårdttræ Gulvbelægning er et glimrende valg for enhver med nogen form for miljømæssig allergier. (Og det giver god mening for alle andre også – der ønsker at ligge på et gulv, som skjulte skimmelsvamp?)

4. nem at rengøre

En lille fejning og lidt opsamlingsoverførsel, og dit trægulv vil holde udkig rart for en lang tid fremover. Selv familier med hunde og børn er ved at indse at det er lettere at moppe en hårdttræ gulv end forsøge at spray/krat/vask drue Kool-støtte af et tæppe. En anden frynsegode er at en skramme her eller en gouge der virkelig bare tilføjer tegn til trægulve (selvfølgelig kan du altid få dem refinished hvis du foretrækker perfektion).

5. stigning hjem værdi

Medmindre du vil bo i samme hus for resten af dit liv, bør du tænke over hvordan gulvbelægning valg du foretager i dag vil påvirke den pris, du kan få til dit hjem, når du sælger den. Tæppe ser gamle og brugte i bare et par år, mens trægulve sidste i lang tid og tilføje værdi til et hjem (hvis du nogensinde har set disse hus jæger viser på tv, har du uden tvivl set næsten hver potentiel køber kigge rundt forhåbentlig for hårdttræ gulve). Selv laminatgulve, der ligner træ gulve, er en fjern anden valg for homebuyers. Det bare ikke har den samme varme og føler.

Disse er blot nogle af fordelene ved trægulve. Vi gjorde ikke engang nævne den æstetiske værdi: i slutningen af dagen, de bare ser bedre end alternativerne. Hvis du har råd krydsfiner til at betale et ekstra par dollars per kvadratfod, gå med hårdttræ. Hvis du har hårdttræ gemmer sig under din eksisterende tæpper, rive dem, suckers og få træ refinished.

Hvis du nøjes med laminat eller bare erstatte tæpper, kan du fortryde det ned ad vejen.

For mere information, besøg afsnittet hårdttræ gulvbelægning af forfatterens Home Improvement hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.